Bulancak/Giresun Dolmuş durağı, hiç şık olmadı?

Bulancak/Giresun Dolmuş durağı, hiç şık olmadı?
Bu haber 2015-07-17 00:36:54 eklenmiş ve 3528 kez görüntülenmiştir.

Bulancak/Giresun Dolmuş durağı, hiç şık olmadı?

 

 

 

Bayram Arefesinde Bulancak şehir merkezinde aynı gün birden fazla cenaze olması sebebiyle Belediye’nin yetmediği noktada Bulancak/ Giresun Dolmuş durağı hattınının Ambulansı devreye girdiği görüldü.  

 

Bulancak şehir merkezinden Orta Camiye ve ordan da yeni mezarlığa kadar cenazeyi taşıyan araç sürcüsü, mezarlıkta daha araçtan yeni inen meftanın yakınlarını sorması üzerine gösterilen kişiden mazot ve şoför parası istediği öğrenildi. Cenaze yakını gösteren kişi ise, herhalde tabutu alacak düşüncesinde cenaze yakınını gösterdiğini söylediğini belirtti. Şayet para isteyeceğini bilseydim, kendim bizzat ilgilenirdim dediği öğrenildi.  

 

Bulancak Belediyesinin yetmediği noktalarda yardım alınan Bulancak/ Giresun Dolmuş hattı şoförünün cenaze yakınlarından mezarlıkta daha cenazleri gömülmeden para istemesi hiç hoş karşılanmadı.  

 

 

 öte yandan kendinden para istenen cenaze yakını ise, “ o anda cebimde birmiktar para vardı.  Ambulansın üzerinde Bulancak/ Giresun Dolmuş Hattı yazıyordu herhalde, araç  şoförüne o anda sadece cebimde olan parayı verebildim. Cenaze sahiplerinden o anda para isteyemezdim. Bu durumu o anda oğluna ve ailesine söyleyemezdim. Bu durum beni ve cenaze yakınlarını oldukça üzmüştür. Bulancak/ Giresun Dolmuş Hattı Başkanı’nın böylesi durumlarda cenaze gönderdiği veya gönderecek olduğu aracın parasını daha önceden veya cenaze sonrasında alması daha doğru değil midir? Kaldı ki, bize bilgi verilseydi ona göre öncesinde verirdik zaten. Lütfen bundan sonra gönderdikleri araçın fiyatını önceden belirleyerek alması ve para konusunda mutlaka cenaze yakınlarına veya hasta sevkiyatlarında mütlaka fiyatlarını açıklamaları gerekmektedir” dedi.   

 

 

 

 

 

 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Bulancak/Giresun Dolmuş durağı hiç şık olmadı başkan ambulans hattı dolmuş mezarlık
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer DİĞER haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi