Geç gelen vefa

Geç gelen vefa
Bu haber 2015-07-05 00:43:36 eklenmiş ve 1427 kez görüntülenmiştir.

Geç gelen vefa

 

İstanbul Üniversitesi Tip Fakültesi Mezunu Doktor Bünyamin Karaca’nın çocuklarının ve ailesinin Bulancak’ta onurlandığı, gururlandığı bir gün gerçekleşti.

Bulancak ilçesinin ilk Doktor unvanını alan Bünyamın Karaca’ya geçte olsa bir vefa gösterildi. Dr. Bünyamin Karaca’nın muayenesinin bulunduğu sokağa isminin verilmesi kararı alındı. Bulancak Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyeleri ile bu düşünceyi hayata geçirmesi için çalışan Hayri Uğur Özdemir’e, Karaca ailesinin çocukları sonsuz teşekkürlerini sunarak babalarının adını taşıyan levhayı astılar. 1950 yıllarından 1992 yılına kadar Bulancak ve bölge halkına Doktor olarak hizmet veren Bünyamın Karaca, yıllar sonra Bulancak’ta ki muayenesinin olduğu sokak’a adı verilmesi büyük heyecan yaşattı.  Bir dönem Bulancak’ta birçok kişiye şıfa veren, onların tedavilerinde büyük emeği ve özverisi bulunan Dr. Bünyamin Karaca’ya iş yerinin bulunduğu sokak’a ismi verilmesi ailesini ve yakınlarını onurlandırdığı ve gururlandırdığı objektiflerimize böyle yansıdı. 2005’ın 03 Haziran ayında vefat eden çok değerli Doktor Bünyamin Karaca’nın  adının verildiği sokak’ta Karaca ailesi onuru, gururu ve heyecanı bir arada yaşadı. 87 Yaşında ki Nebahat Karaca’nın biricik hayat arkadaşı,Müjdat, Nejat, Müjgan, Nilüfer ve Ayfer Karaca’nın Babaları Doktor Bünyamin Karaca’nın adı verilen sokak’a levha asılma törenine, Doktor Karaca’nın çocukları, torunları ve yakın aile dostları katıldılar. 

Doktor Bünyamin Karaca’nın oğlu Müjdat Karaca törene katılan aile yakınlarına bir konuşma yaptı. Karaca, “ bu gün bizi bir araya getiren çok değerli ve bizi biz yapan büyüğümüz, babamız Doktor Bünyamin Karaca’yı bir kez daha anmanın huzuru ve mutluluğu içindeyiz. Karaca ailesi olarak, babamızın adının ilk hizmet verdiği sokak’a verilmesinde emeği geçen herkeze çok teşekkür ederiz. Bulancak bizim için ayrı bir özelliği var. Bu yapılan onurlandırma da bizi çok mutlu etmiştir” dedi. Daha sonra Karaca ailesi büyük bir aile olarak, bulancakhaber.net objektiflerimize böyle görüntülendiler. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Geç gelen vefa doktor bünyamin karaca ilk doktor muayene çocıkları torunları nebahat müjdat nilüfer
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer YAŞAM haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi