GİRESUN BELEDİYESİ DÖRT YAPRAKLI YONCA FESTİVALİ’NE AYŞEN GRUDA KATILDI

GİRESUN BELEDİYESİ DÖRT YAPRAKLI YONCA FESTİVALİ’NE AYŞEN GRUDA KATILDI
Bu haber 2015-06-10 17:37:21 eklenmiş ve 1210 kez görüntülenmiştir.
GİRESUN BELEDİYESİ DÖRT YAPRAKLI YONCA FESTİVALİ’NE AYŞEN GRUDA KATILDI
 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı EDES programı kapsamında Giresun Belediyesi Proje Ofisinin hazırladığı Dört Yapraklı Yonca Festivali başladı. Festivale onur konuğu olarak Türk Sineması’nın büyük yıldızlarından Ayşen Gruda katıldı.

Festival kapsamında işitsel, görme, zihinsel ve bedensel engellilerin katıldığı bir dizi etkinlik düzenlendi. Giresun engelli derneklerinden 120 kişinin katıldığı festivalde iki günlük Kümbet yayla gezisi düzenlendi. Engelli vatandaşlarımız, Kümbet Yaylası’nda oyunlar oynandı, engellilerimiz hünerlerini sergilediler.

Proje kapsamında Atatürk Meydanı’nda iki akşam , “Hababam Sınıfı” filmleri gösterilecek. Ayrıca Cuma günü Vahit Sütlaş Sahnesi’nde saat 13:00’te Erman Eranıl tarafından , “ Sakata Geldik” skeci ve engelli hakları paneli düzenlenecek. Akşam saat 20:00’de Belediye Plajında, Yaz Gecesi Konseri düzenlenecek ve kamp ateşi yakılarak festival sona erecek.

Yıllar sonra Giresun’a gelen Sinema Sanatçısı Ayşen Gruda, Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu’nu makamında ziyaret etti. Gruda’yı çiçeklerle karşılayan Yusufağaoğlu, projeye verdiği destek için teşekkür etti. Belediye Başkan Yardımcıları Murat Ersoy, Hasan Hilmi Erzincanlı, Mustafa Saraydemir ,Plan ve Proje Müdürü Selim Özgürel ve ofis çalışanlarının katıldığı ziyarette Ayşen Gruda, Giresun’u çok gelişmiş ve değişmiş bulduğunu söyledi. Gruda, engellilere, yaşlılara ve hamile bayanlara yönelik hizmetlerden dolayı, Belediye Başkanlığını kutladığını söyledi. Sanatçı Ayşen Gruda’ya Giresun Fındığı ve ziyareti anısına şilt verildi. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak GİRESUN BELEDİYESİ DÖRT YAPRAKLI YONCA FESTİVALİ’NE AYŞEN GRUDA KATILDI
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer KÜLTÜR - SANAT haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi