Haşim Azder, Avrupa ve Dünya standartlarında satış yapıyor

Haşim Azder, Avrupa ve Dünya standartlarında satış yapıyor.Bulancak Haşim Halk Pazarı ilçemizde ve bölgemiz de yapılmayanı yaptı.
Bu haber 2015-05-26 19:22:44 eklenmiş ve 2722 kez görüntülenmiştir.

Haşim Azder, Avrupa ve Dünya standartlarında satış yapıyor

 

Bulancak Haşim Halk Pazarı ilçemizde ve bölgemiz de yapılmayanı yaptı. İlçemizde bir fabrika da çalışacak işçi sayısında marketlerinde işçi çalıştıran ve bölgemize kaliteli, uygun fiyatlarını bölge halkına sunan Haşim Azder, Market Manavında ilçemizde yapılmayanı yaparak dikkatleri üzerine çekti. Dünya insanlarının özellikle turistik bölgelerimiz de tatile gelen dünya insanlarının meyveleri tane ile aldığı, karpuzu da dilimleyerek satın aldıklarını biliyoruz. İşte tam bu nokta da Bulancak Haşim Halk Pazarı sahibi Haşim Azder, Avrupa ve Dünya standartlarında satış yaptığı objektiflerimize böyle yansıdı. Bulancak halkının yoğun ilgi gösterdiği dilimli veya yarım karpuz satışı ilçe halkını oldukça memnun ettiği görüldü. Haşim Halk Pazarı işletme sahibi Haşim Azder, terazinin karşısına geçerek dilim dilim alınan karpuzları tartarak her keseye uygun ve herkesin şimdiden karpusun tadına bakmasını istedi. Haşim Azder sayesinde artık ilçemizde karpuzun tadina herkes bakacak. Karpuzun dilim dilim satışı bölge halkını oldukça sevindirdi. Ayrıca diğer meyveleri de isterlerse, tane tane de alabileceklerini belirterek önce halka hizmet, önce hakka hizmet fiyat politikası içinde olduklarını bir kez dahga gösterdiler. 

ETİKETLER : bulancak haber giresun haber bulancak Haşim Azder Avrupa ve Dünya standartlarında satış yapıyor Bulancak Haşim Halk Pazarı ilçemizde ve bölgemiz de yapılmayanı yaptı
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer EKONOMİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Bulancak Haber
CANLI YAYIN
CANLI YAYIN
GÜNDEM
Kadına Şiddet
Anayasa Haberleri
Trafik Kazaları
Yerel Seçimler
SPOR
Galatasaray
Fenerbahçe
Basketbol Haberleri
Şampiyonlar Ligi
SİYASET
Recep T. Erdoğan
Devlet Bahçeli
Kemal Kılıçdaroğlu
AKP Haberleri
EĞİTİM
A.Ö.L.
Eğitim Portalı
Eğitim Haberleri
Eğitim Bakanlığı
DÜNYA
Avrupa Haberleri
Amerika Gündemi
Suriye İç Savaş
Arıkan Meselesi